Bandage och skydd

Armbågsbandage, sportbandage, löparbandage – det här är tillbehör som hjälper till att stabilisera leder och muskler under träning. Tack vare dem kommer du att kunna springa även när du lider av mindre skador . Bandage och skydd från Top4Running-erbjudandet ser till att ingen del av din kropp överbelastas under träning. De är gjorda av material med vänligt läder. Med dem kommer inte ens hälsoproblem hindra dig från att springa.

Det är ett professionellt löpartillbehör , som kommer att visa sig användbart under små och utmattande löpturer . Beställ dem idag och var redo för alla typer av löpning!

Sportbandage - under vilka omständigheter är det användbart?

Ett sportbandage kan hjälpa till att säkra musklerna ordentligt. Detta är det självklara valet för alla skärsår eller repor runt fogar. Bandaget anses vara bekvämare än tejp som lätt lossnar.

Framför allt hjälper dock ett sportbandage att bibehålla adekvat muskeltonus . Av denna anledning lägger löpare det ofta på benen eller armarna profylaktiskt när de börjar känna till och med lätt obehag.

Ett löpbandage är oftast i form av ett elastiskt band som bärs över de muskler eller leder som behöver stöd.

Löpband - kompression för att hjälpa löpare

Medan bandaget ger en mild kompression, fungerar ett kompressionslöparband för en arm eller ett ben som typiska kompressionsplagg . Det gör att den har en något starkare effekt på löparens kropp och sätter en märkbar press på den.

Sådana tillbehör är särskilt användbara för de som vill ta hand om sina muskler . Löpbandet håller dem i rätt läge och skyddar mot stötar. Och detta underlättar definitivt deras förnyelse. Kroppen reagerar på tryck, även med extra blodtillförsel till musklerna. Som ett resultat får de bättre näring och håller sig fräscha längre.

För många människor är stöd också psykologiskt . Detta är vad som händer när du tar på dig ett armband som återgår till full kondition efter en skada. Att springa i ett tryckband är bekvämare - du känner att något dessutom stabiliserar ditt ben eller arm.

Löparskydd - hur stödjer man lederna under träning?

Ett knästöd kan också göra det mycket lättare att återgå till löpningen. För löpning krävs ett mer omfattande skydd, oftast fäst med kardborreband. Dess uppgift är att stabilisera leden i rätt läge och förhindra plötsliga rörelser som går utöver ledens normala rörlighet.

Löpknästödet är relativt mjukt . Mer omfattande, hårdare stabilisatorer, som används direkt efter allvarliga skador, är inte lämpliga för sport. Att springa med ett skydd blir dock bara bekvämt om du väljer en produkt gjord av material som gör att leden kan ventileras.

Armbågsskydd - kommer det att vara användbart under löpträning?

Löparskydd kan också vara användbara under träning. Att ha skydd för armar och händer kan fungera förebyggande. Armbågsskydd hjälper till vid fall. Särskilt de som ofta tränar i terräng är utsatta för en sådan fara.

Att halka på våta eller ojämna ytor kan sluta med att du landar på armbågarna och skadar dig själv. Skydd minimerar risken . De är också ett måste för människor som återvänder till att springa från handskador.

Bandage och skydd från Top4Running-erbjudandet väntar på dig. Vänta inte med din beställning!

Visa mer Stäng
Filtr

Inga produkter hittades!