END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter -- days --:--:-- Köp nu

Löparhandskar för kvinnor

Under vinterloppet är det bättre att vara uppmärksam på tillbehör. En av de viktigaste är löparhandskar. Hos Top4Running hittar du kvalitetssporthandskar från dina favoritmärken. Håll dina händer varma!

Löparhandskar – varför är de så viktiga?

Du vill definitivt inte ha kalla eller frusna händer när du springer. Efter det är det omöjligt att värma upp och du kommer att känna dig kall över hela kroppen. Därför bör du ta med dig löparhandskar på vintern. De är ett måste för minusgrader, särskilt för långa löpningar.

Hur väljer man löparhandskar?

Vinterlöparhandskar för kvinnor är till största delen gjorda av syntetiska material. Var och en har olika egenskaper och används för lite olika fysiska aktiviteter. Hos Top4Running hittar du handskar gjorda av följande material:

  • Polyester: Ett bra material för att transportera bort svett, andas och håller händerna torra och varma.
  • Fleece: Du känner säkert igen den fantastiska känslan av att mysa i en fleecefilt på vintern. Varm och mysig komfort. Fleecehandskar är desamma - dina händer blir varma i dem. Deras svetttransporterande förmåga är dock sämre. De är mycket varma handskar, så de är mer lämpade för kortare löpturer eller mindre intensiva längre aktiviteter, till exempel promenader.
  • Softshell: Softshellhandskar för kvinnor ger vattenbeständighet och vindskydd. De är därför idealiska för blåsigt och regnigt väder.

Löparhandskar - En kompis för hinderbanelopp

Om du är en entusiast för hinderbanelopp, lägg då till trail skor även ett par löparhandskar. Det är ett av de få tillåtna tillbehören för hinder som gör det lättare för dig att övervinna dem. Du kan använda dem för monkeybars eller klättring i rep, där de hjälper dig att förbättra ditt grepp. Det förhindrar förhårdnader eller skavsår vid dragning av tunga laster. Sist men inte minst kommer de att ge dig komfort på höga väggar.

Löparhandskar för kvinnor - Komfort till ett bra pris

Löparhandskar kommer att ta hand om din komfort när du löper, särskilt på vintern. De är ett litet plagg som du enkelt kan ta av dig under löpningen och stoppa i din löpar-ryggsäck. Ta en titt på Top4Runnings erbjudande och få kvalitetslöparhandskar till rimliga priser idag!

Visa mer Stäng
Filtr
Märke
Nike (2)
Under Armour (1)
Filtret hittades inte
Storlek
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Filtret hittades inte
Lila
(1)
Svart
(1)
Vit
(1)
Filtret hittades inte
Fritid (2)
Löpning (3)
Filtret hittades inte
Andningsbar (2)
Reflekterande (1)
Vattentät (1)
Filtret hittades inte
Vinter (2)
Filtret hittades inte
W SPHERE 4.0 RG
nike
Exklusivt
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Exklusivt
W FLEECE RG
nike
Exklusivt