SUMMER SALE- Tusentals rabatterade produkter med upp till 60 % rabatt KÖP NU
Teknik
Mizuno Wave

Enastående teknik som kombinerar två grundläggande egenskaper som är nödvändiga för en funktionell löparsko: dämpning och stabilitet. Under löpning är kroppen överbelastad och därför är den korrekta kombinationen av dämpning och stabilitet viktigt för att minska risken för skador. Wave-plattformen tillhandahåller utmärkt dämpning genom att sprida slagkraften över en större yta. Stabilitet uppnås genom den strukturella skillnaden mellan skons yttre och inre sidor, vilket motstår kompression av mellansulan i de delarna som är mest utsatta för skador. De grundläggande elementen för dämpning och stabilitet i Wave-plattformen kan utformas för varje användare och resultatet är den lättaste och mest tekniskt avancerade löparsko.

Dynamotion™ Fit

En sko som rör sig tillsammans med dig. Det senaste Dynamotion Fit-systemet använder den nyaste tekniken för att fånga rörelse och för att utföra biomekanisk analys. Detta resulterar i en sko som anpassar sig perfekt till fotens rörelse i alla stegets faser.

SmoothRide

Tekniken har designats för att ge en mjuk övergång från snabb acceleration till minskning av hastighet, genom att minska påverkan och öka flexibiliteten. Denna teknik gör att Mizuno kan skapa mycket bekväma löparskor. Mizuno är ett ledande varumärke för skodesign och teknik, och SmoothRide har tagit nästa steg för att maximera njutning och prestanda på språng.

AIRmesh

Materialet AirMesh erbjuder ett ventilationssystem som ger maximal andningsförmåga och därmed ökad komfort.

Premium Insock

Den anatomisk formade avtagbara sulan ger en perfekt passform, komfort, dämpning och hållbarhet.

U4icX

Nästa steg i utvecklingen som ger maximal komfort under löpning. Den nya mellansulan är lättare än ap+ och ger en härlig dämpande känsla samt större flexibilitet för en bekväm och effektiv löpning.

X10

Slitstark kolgummi, som är placerad på sulan i hälområdet, dvs. på delarna som är mest utsatta för skador. Den används för att förlänga skons livslängd.

Recensioner
Frågor
Lägg till fråga
*
*
*
Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

Ingen har frågat om denna produkt ännu.
Storlekstabell
Returpolicy
Villkor för returer Återbetalningen behandlas inom 14 dagar.
  • Du kan returnera produkter inom 30 dagar.
  • Varorna måste vara i sitt ursprungliga skick, oanvända och i originalförpackningen med originaletiketter.
  • Kunden betalar fraktavgiften.
  • Utbyte av varor är inte möjligt . Om du behöver en annan storlek eller färg, gör en ny beställning.
  • Om varorna kom skadade eller använda måste du informera vårt kundtjänstteam inom 24 timmar via telefon eller e-post.
Visa mer
fraktalternativ
Betalningsalternativ
Placeholder
Placeholder