ASICS Gel-Kayano 30 / Stabilitet har aldrig känts bättre

ASICS Gel-Kayano 30 / Stabilitet har aldrig känts bättre

13. 6. 2023 2 min. läsning

GEL-KAYANO™ 30 med sitt nya och revolutionerande 4D GUIDANCE SYSTEM™ har utformats för att erbjuda överlägsen komfort samtidigt som det ger löpare stöd under hela löpningen.

Vi presenterar den nya ASICS Gel-Kayano 30: en legendarisk sko som har fängslat publik i årtionden. Det är dags att göra stabilitetsskor till stereotypen – inga mer klumpig, oattraktiv eller obekväma designer.

ASICS Gel-Kayano 30

Var glada över att fira 30-årsjubileet för GEL-KAYANO™-serien med banbrytande framsteg. Genom ASICS orubbliga engagemang och distinkta designfilosofi har de skapat en sko som sömlöst kombinerar de älskade stabilitetsfunktionerna i GEL-KAYANO™-serien med oöverträffad komfort.

Säg adjö till obehag och hej till en sko som omfamnar löparnas behov, vilket säkerställer att varje steg är dämpat och säkert.

ASICS Gel-Kayano 30

Stabilitet har aldrig känts bättre​

Vill du veta varför?

 • Revolutionerande stabilitet / 4D Guidance System
  Nya 4D GUIDANCE SYSTEM™ ger en adaptiv stabilitet som stödjer löpare i varje steg av löpningen.
   
 • Landningar som är mjukare än någonsin / 65 % mjukare
  Den nya PureGEL™-tekniken är mjukare och lättare än tidigare GEL™-teknik och ger förbättrad stötdämpning, mjukare landningar och mjukare övergångar.
   
 • Mer dämpning / 20 % mer skum
  Ny lättvikts FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning och en ökad mellansula, 4 mm högre, ger en bekvämare tur.​ Tillverkad av minst 20 % biobaserat material från förnybara källor.

ASICS Gel-Kayano 30

​ASICS Gel-Kayano 30 finns tillgänglig från 1 July 2023 för €200.00.

ASICS Gel-Kayano 30


PRODUKTNYHETER