ASICS Superblast - Ambassadörs Recension

ASICS Superblast - Ambassadörs Recension

8. 12. 2022 2 min. läsning

Kör på en annan nivå med nya ASICS Superbalst. Vår ambassadör Leon berättar om den senaste ASICS löparskon och vad som gör skillnaden för ASICS Novablast och Metaspeed Sky +

ASICS Superblast: Första intrycket!

När jag först tog på mig skon märkte jag direkt tre saker.
1) ASICS Superblast är extremt lätt.
2) ASICS Superblast har en extremt bra passform - den känns väldigt bekväm på foten och är varken för stor eller för liten.
3) Materialen i ASICS Superblast är av mycket hög kvalitet och du känner dig direkt bekväm i denna löparsko.

ASICS Superblast:
Vad gör skillnaden? 

TASICS Superblast ger en betydande trampolineffekt med varje steg. Detta är mycket starkare än i ASICS Novablast. Den nya Superblast är inte hyperstudsig, men ger en stötdämpande, mjukt flytande löpkänsla som ger bra framåtdrivning. Vidare ser skon till att du känner dig mycket fräschare även i slutet av längre löpturer, så att du fortfarande får en kraftfull och energisk löpkänsla under lång tid. Detta gör varje träningspass ännu roligare!

ASICS Superblast: Recension efter 2 veckor!

Nya Superblast från ASICS är en mycket bra träningssko, som enligt mig är särskilt välgjord för långa uthållighetslopp och även snabba, längre tempopass. Men även för återhämtningsträningar är Superblast en bra följeslagare för att spara energi. Tack vare den bekväma dämpningen har du alltid en känsla av stöd och undviker skador, även vid höga träningsvolymer.

För nybörjare som springer är ASICS Superblast också en bra tävlingssko och hjälper dig att uppnå nya bästa tider.

Get the newest ASICS running shoe - ASICS Superblast - now at top4running.com

Shop now!


PRODUKTRÅD