Bästa julklapparna för löpare

Bästa julklapparna för löpare

12. 12. 2022 3 min. läsning

Julen är precis runt hörnet och vi vill gärna ge dig idéer på de bästa julklapparna till löpare. Presenter som alla löpare kommer att älska - garanterat!

Små klappar

Hur gör man vinterlöpning roligare? Håll dina känsliga kroppsdelar som nacke, händer och huvud varma med handskar, halsvärmare, eller en mössa. Vi erbjuder dig alla dessa tillbehör i vår Top4Running-version.

Ett måste för att hålla hälsenorna varma på vintern är höga strumpor , som vi har massor av färger och stilar att välja mellan.

För banidrottare som spenderar mycket tid i sina spikar är en idealisk present: skoskyddet KEYENA KEY ONE.
Vi vill alla bara hålla oss friska. Att få en foam roller eller en massageboll hjälper dig att återhämta benen efter hårda löpträningar.
keyena

Större klappar

Dystert väder och mindre dagsljus kräver en headlamp, för att säkerställa din synlighet och säkerhet på vägar och trottoarer.

Vinterkläder kollektioner från populära märken som Nike, ASICS, adidas och On Running är skräddarsydda för kallare månader för att hålla löparna varma och mysiga.

Vinterträning innebär många kilometer och kräver påfyllning! Gå till vår sportkostillskotts sektion och välj bland många kosttillskott, energibarer och geler. Produkter från maurten är en favorit för många distanslöpare.

Ett användbart tillbehör för långa löpturer är en löparryggsäck, en så kallad "camel bag", eller löparväst. De erbjuder en plats för drycker, sportgeler och personliga föremål. Större ryggsäckar har tillräckligt med utrymme för att förvara extra löparjackor och tröjor.

nike shield

Speciella klappar

Vad gör varje löpare glad? Nytt par löparskor!

Speciellt ett par från en limtied edition kollektion, som adidas ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, samarbeteskollektioner som Puma with Tracksmith – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith, eller varje sprinters dröm – Nike Air Zoom Maxfly spikes.

Användbara presenter är skor från Nike Shield Pack kollektionen. De är vattenavvisande och har halfskydd vilket gör dem idealiska för vinterlöpning.

Varje aktiv idrottare som vill förbättra sig kommer definitivt att uppskatta en träningsklocka. Den är pålitlig, erbjuder många funktioner, träningsindikatorer och kan också ge extra motivation som ibland behövs

boston 11

Vi tar hand om våra kunder och därför har vi nu en förlängd returperiod – fram till den 15 januari 2023. Tveka inte och köpa dina presenter nu!

Vi önskar dig en fantastikt jul.


PRODUKTRÅD