SUMMER SALE- Tusentals rabatterade produkter med upp till 60 % rabatt KÖP NU
Pannlampa recensioner: De bästa pannlamporna för löpning och andra sportaktiviteter

Pannlampa recensioner: De bästa pannlamporna för löpning och andra sportaktiviteter

20. 4. 2023 6 min. läsning

Bästsäljande pannlampor för hobbylöpare och erfarna löpare. Kolla in recensionerna och välj rätt pannlampa för att lysa upp din väg när du springer i mörkret eller dimman.

Pannlampa. En viktig del av varje löpares utrustning. Du kan använda den under olika löptävlingar - till exempel nattlöpning och naturligtvis på vintern när det är mörkt och dimmigt större delen av dagen. Men den kommer också att vara till stor nytta när du tar av dig löparskorna - på mörka resor hem från jobbet eller när du behöver ljus i källaren.

Hur väljer man pannlampa?

Grundläggande parametrar som vi jämförde i pannlampor:

  • Räckvidd
  • Ljusflöde (lumen)
  • Vikt (kg)
  • Batteritid
  • Vattentäthet
  • Pris
  • Och naturligtvis bekvämligheten med att bära, använda dem eller strömförsörjningsmetod.

Vilka modeller av pannlampor är bland bästsäljarna?

Silva Trail Runner

Den lätta och intuitiva Trail Runner, med en ny och förbättrad uteffekt på 400 lm. Den är lämplig för hobbylöpare, men kommer också att imponera erfarna löpare som känner sig som hemma i sina löparskor. Den flexibla och breda remmen med antihalkfunktion håller ficklampan på plats och förhindrar förskjutningar som kan begränsa dig under aktivitet. Intelligent Light®-teknik ger en optimal balans mellan ljus med lång räckvidd och ljus med lång räckvidd på nära håll. En annan fördel är de 4 ljuslägena - maximum, medium, minimum och flimmer. Du behöver 3 AAA-batterier för att använda den.

Räckvidd: upp till 75 m
Ljusflöde (lumen): 400 lm
Vikt: 121 g (inkl. batterier)
Batteritid: ca 2,5 timmar (högsta läge) / ca 24 timmar (energisparläge)
Vattentät: ja
Pris: 680 SEK

Silva Trail Runner Pannlampa

Silva Trail Speed 5X

För de riktigt tuffa löparna har vi Trail Speed 5X. Den här pannlampan har en bra balans mellan kraft, lång batteritid och låg vikt. Ljusflödet är otroliga 1200 lumen, batteriet räcker i 2,5 timmar i högsta läget (upp till 24 timmar efter det) och den väger bara 86 gram utan batteri. Intelligent Light®-tekniken kombinerar naturligtvis ett brett ljus på nära håll med en räckvidd på upp till 160 meter. Ett bekvämt band håller pannlampan stadigt på huvudet eller hjälmen, och dess design är motståndskraftig mot de stötar som är mer än vanliga vid traillöpning. Inte undra på att löpare anser att den här modellen är den bästa pannlampan för terränglöpning.

Räckvidd: upp till 160 m
Ljusflöde (lumen): 1200 lm
Vikt: 86 g (utan batteri)
Batteritid: 2,5 timmar (högsta läge) / upp till 24 timmar (strömsparläge)
Vattentät: ja
Pris: 2381 SEK

Silva Trail Speed 5X Pannlampa

Top4Running TIPS: Kolla in annan löparutrustning så att du inte får några överraskningar under träningen eller loppet.

pannlampa_silva

Silva Trail Runner Free Ultra

Packa ner den kraftfulla, kompakta Trail Runner Free Ultra-pannlampan i din löparryggsäck om du är redo för nästa långa löparäventyr! Den är ultralätt och enkel och intuitiv att använda. Även här används Intelligent Light®-teknik, som kombinerar lång räckvidd med en bred ljuskägla. Vid högsta effekt (400 lm) kan den användas i cirka 2,5 timmar med en räckvidd på 80 meter. Den totala batteritiden är upp till 12 timmar. Du kan ändra de tre ljuslägena efter dina önskemål. Remmen runt huvudet är bekväm och lätt att justera. Du kan ladda pannlampan på två sätt - antingen med 3 AAA-batterier eller med det uppladdningsbara Silva Hybrid USB Li-Po-batteriet, som kan köpas separat.

Räckvidd: upp till 80 m
Ljusflöde (lumen): 400 lm
Vikt: 55 g (utan batterier) 
Batteritid: 2,5 timmar (högsta läge) / upp till 12 timmar (energisparläge)
Vattentät: ja
Pris: 1491 SEK

Trail Runner Free Ultra Pannlampa

Silva Scout 3XT

Vill du inte investera en hundralapp i en ficklampa för att du bara använder den för löpning i skogen eller runt huset några gånger om året? I så fall kommer Silva Scout 3XT att göra jobbet. En lätt och kompakt pannlampa för löpning och andra utomhusaktiviteter, även i regn. Det finns en stor knapp på ovansidan för problemfri på- och avstängning med eller utan handskar. Du kan lysa upp din väg med tre lägen - maximalt, minimalt och rött ljus. Och hur är det med laddningen? Antingen sätter du i 3 AAA-batterier eller så köper du ett kompatibelt uppladdningsbart Silva-batteri.

Räckvidd: upp till 65 m
Ljusflöde (lumen): 350 lm
Vikt: 84 gram (inkl. batterier)
Batteritid: 5 timmar (högsta läge) / upp till 30 timmar (energisparläge)
Vattentät: ja
Pris: 444 SEK

Silva Scout 3XT Pannlampa

Har du gjort ditt val? Eller behöver du mer information? Vi kan hjälpa dig!

Spana in alla pannlampor för löpning på Top4Running


PRODUKTRÅD