Julklappar för löpare som är mitt i prick

Julklappar för löpare som är mitt i prick

14. 11. 2021 8 min. läsning

Julklappar för löpare, klassiska presenter eller prylar för både proffs och hobbylöpare. Fortsätt läsa och du kommer bli populärast på julafton.

Vilka julklappar kommer att göra löpare glada år 2021? 

Dagarna är kortare, vintern är kall, som tur är betyder vinter inte bara kyla utan också att en av de finaste högtiderna på hela året är här- Julen. Har du en entusiastisk hobby-löpare eller kanske ett proffs i din närhet? Nu har du chansen att bli inspirerad av våra 10 julklappstips till dem älskar löpning, de kommer garanterat hjälpa dig att sprida glädje. Det kan aldrig bli för mycket löparutrustning. 

1. Löparskor 

Det finns inte en enda löpare som inte uppskattar ett par nya skor. Punkt slut. Nike har utvecklat en Shield Kollektion fylld av produkter med vattentäta ytor, otrolig andning och reflexer för regnigt, mörkt och kallt väder. Men det finns många typer av skor och alla löpare har olika preferenser. fgfNike Pegasus 38 rån den nya Nike Shield Kollektionen

2. Speciellt aktuellt 

Ingen vill bli sjuk, speciellt inte löpare. Därför är valet av passande kläder extra viktigt för vinterlöpning. Du kan till exempel ge bort en varm funktionell mössa, ett pannband, eller halsvärmare. Dessa accessoarer hjälper till att förhindra alla möjliga förkylningar och borde finnas i alla löpares garderob. 

3. Förbered för regn

Det finns inga dåliga väder, bara dåligt klädda löpare. Det stämmer, men på vintern stämmer det lite extra. Du vet, kallt, regning, snöigt. På grund av sånt väder finns det många löpare som står över sin träning. Det behöver de inte!  En lätt och vattentät jacka är ett annat fördelaktigt plagg för alla löpare att ha som grund i sin träningsgarderob. Förutom skydd för dåligt väder är den även ett snyggt plagg att ha i garderoben, vilket kommer uppskattas, speciellt hos kvinnor.  CRAFT Glide jackan uppfyller alla krav, vilket är anledningen till att vi rankar den bland top julklapparna för löpare. gfgrVår Top4Running ambassadör Martin Zajíc i den nya Nike Shield Kollektionen

4. Få ett slut på dessa bara anklar 

En löpare som utsätter sina bara anklar för en lång vinter kan räkna med att få hälsoproblem som kan göra livet obekvämt under en lång tid. Ge bort speciella löparstrumpor som håller anklarna varma och skyddade. Ett intressant och muntert alternativ skulle vara julstrumpor som du hittar i massa olika färger. Det kommer definitivt pigga upp din löparoutfit! 

5. I musikens virvel 

Varje löpare har dagar då han eller hon helt enkelt inte vill springa. Under vintern är dess dagar dubbelt så många. Hur motiverar man sig att ändå göra det där passet? Musik såklart! Men ingen har bett om att bli intrasslad i sladdar eller ständigt trycka in öronsnäckan i örat under en löptur. Skaffa dessa specialla hörlurar för löpare och gör vinterlöpningen lite trevligare, men inte bara det, löpare. Ni kan också njuta av er bästa spellista på vägen. 

6. Packa för att resa 

Förutom att springa, tränar löpare också andra sporter och fokuserar mycket på återhämtning. Simma, gå till gymmet, yoga osv. För dessa aktiviteter behövs betydligt fler saker än dem för löpning. Kläder att byta om till, en handduk, en vattenflaska, personliga tillhörigheter... ja det finns massor. Ge löpare en sportväska från ett populärt märke som de kan packa alla sina nödvändigheter i.

7. För långpass med utrustning 

Vintern är perfekt för långpass. De flesta löparna ökar mängden kilometer som de springer och börjar förbereda sig för våren och början på en ny säsong. Att äga en så kallad camelbag, hydrovak eller rescue bag, som de kallar dem är en nödvändighet för längre löpträningar. En Lite löparryggsäck med plats för massor av dryck, snacks och personliga tillhörigheter är verkligen bra att ha med sig ur ett säkerhetsperspektiv. 

Säkerhetstips Top4Running.se - Pannlampa för alla löpturer! Det blir mörkt väldigt tidigt och löparen måste se och bli sedd på samma gång. Att ha den här lampan i din hand eller i din panna är en nödvändighet som på riktigt kan rädda liv.gfgfgrTop4Running ambassadören Ivana Kopková springer aldrig på kvällen utan pannlamp.

8. Varje kilometer räknas 

Att springa med telefonen i handen är opraktiskt och störande. Men hur kan du hålla koll på hur många kilometer du sprungit utan den? Skaffa en löparklocka. Vi erbjuder flera olika träningsklockor från Garmin och Apple. Allt du behöver göra är att välja rätt funktioner - GPS, pulsmätare, räknare eller återhämtningsråd? Den finns massor att välja på.

9. Ge en BERÄTTELSE 

Emil Zátopek, Miloš Škorpil, Scott Jurek, Kilian Jornet, SPARTAN by Joe de Sena, Finding Courage by Lenka Vacvalová. Begrepp som är välkända hos löpare, och som motiverar nästan alla att sätta på sig sina skor och springa. Ge löpare en bok om otroliga löparprestationer och fantastiska historier skrivna av löparen själv. Den bästa återhämtningen efter ett bra löppass är med en bok i handen! 

10. Löpartricks 

Löpartricks inkluderar speciella sportdrycker för återhämtning. Och vem älskar inte en god dryck och avslappning? Ge bort en Edgar Powerdrink, en dryck som kommer att ge löparen den energi som krävs utan att vara en börda för magen. Välj en massage eller en wellness-helg i bergen för att vila och låta kroppen och sinnet återhämta sig. 

Så, nu har du 10 tips för hobby-löpare och professionella löpare. Nu hänger allt på dig, vi är säkra på att du inte kommer misslyckas med någon av de ovanstående julklapparna. Valde du något från listan? Berätta det för oss och dela glädjen, vi vill gärna höra din feedback! 

Vår Instagram

Vi önskar alla löpare och icke-löpare allt gott, både på banan och i privatlivet. 

De bästa julklapparna för löpare