END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter Köp nu
Mizuno Wave Rebellion Pro: Den nya kungen bland superskorna

Mizuno Wave Rebellion Pro: Den nya kungen bland superskorna

17. 1. 2023 2 min. läsning

Det finns en ny löparsko i Mizuno-familjen. Läs på om alla viktiga fakta innan lanseringen den 19 februari.

 

De tre nyckelelementen: Lättvikt, grepp och lyhörd!

Mizunos nya supersko är designad för löpare som springer på fram och mellanfoten genom ett maraton. Sulans höjden är 33mm / 39mm och dess vikt är 220g. Den perfekta skon för ditt nästa maratonlopp lanseras den 19 februari.

Läs om de viktigaste faktan här:

Ovandelen av skon är så lätt som möjligt med lättviktskonstruerad mesh designad speciellt för Rebellion Pro. Två öglor håller plösen på plats även under längre löpturer. Tack vare den borttagna häldisken har skon en strumpliknande passform runt hälen och fotleden. Den stödjer dig på bästa möjliga sätt även när dina ben blir trötta.

1

Sulan är tillverkad för att driva dig framåt med komfort och ge dig en stark energiåterbäring. Därför används olika Mizuno-teknologier för att ge dig det bästa stödet i varje steg. Först är det den karbonförstärkta nylonplattan designad med Mizuno Wave. Den är gjord av 30 % kolfiber och 70 % nylon. Målet var att ta fram en sula som är så lätt som möjligt och samtidigt så stabil och stödjande som möjligt. Dessutom användes Mizuno Mizuno Enerzy lite + teknologin för den övre och undre mellansulan. Den ger mjukhet när och dämpning tack vare flera små hål på botten. Den är mycket lättare och mjukare än Mizuno Enerzy lite.

 

G3 yttersulan ger bra grepp på olika ytor.

Håll dig uppdaterad på alla de senaste löparskorna på top4running.se

Skaffa dina löparskor här!

2