END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter -- days --:--:-- Köp nu
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

15. 6. 2022 3 min. läsning

Nikes snabbaste sko, skon som Eliud Kipchoge tog sig under den sensationella 2 timmars gränsen på marathon med, har förbättrats och utvecklats vidare tillsammans med Kipchoge själv: de nya Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

Nike's snabbaste sko, skon som Eliud Kipchoge tog sig under den sensationella 2 timmars gränsen på marathon med, har förbättrats och utvecklats vidare tillsammans med Kipchoge själv: de nya Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

I linje med prototyperna, är märkets nya modell nu vit. Och vi hade den exklusiva möjligheten att testa skons kapacitet redan innan den lanserades. Lång historia kort: när du en gång sprungit i den här skon, vill du inte springa i någon annan sko igen. 

För att testa skon träffade vi Olympien Benjamin Robert i Pars. Han är fyrfaldig Fransk mästare på 800m och Nike-atlet. Han testade och utvärderade den nya Air Zoom Alphafly NEXT%  2 tillsammans med oss.

Så vad handlar den här hypen om? 

Precis som med föregångaren av den här skon har Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 en tjock men lätt sula. Den ger dig den optimala kombinationen av bekvämlighet och snabbhet. 

BOUNCE TO THE BEAT - Zoom Air units och ZoomX Foam i fullängd är tillsammans Nikes mest energiåtergivande dämpningssystem som ger mer studs i varje steg. En tunn yttersula i gummi förbättrar greppet och gör möjlighet till mer ZoomX under Zoom Air dämpningen. Det extra foamet ger inte bara mer studs utan hjälper också till att förbättra övergäången från hälen till framfoten

STAY FRESHER, LONGER - ZoomX foam i full längd bidrar till en ultralätt och responsiv löpning. Den är gjord för fart och bidrar även till optimal dämpning för att du ska känna dig fräsch även i slutet av ett marathon. Skon erbjuder bekvämligeht precis när du behöver det.

KEEP ROLLING - Karbonplattor i full längd bidrar till en känsla av framåt rull som får dig att vilja ta nästa steg. Den ger dig  en framdrivande känsla som hjälper dig att smidigt och lätt använda ditt löpsteg på bästa sätt. Både framfoten och hälen erbjuder en lite bredare bas för en stabil plattform så att du kan tackla svängar i din löpning med självförtroende.

2