Vattentäta skor - Välj din modell och träna när som helst! Köp nu
Personlig recension: New Balance PWR-X Sprintsko

Personlig recension: New Balance PWR-X Sprintsko

26. 1. 2023 2 min. läsning

New Balance har släppt en ny sprintsko och jag fick chansen att testa NB PWR-X unisex skon åt dig i förväg!

New Balance har släppte en ny spiksko! Ända sedan New Balance-atleten Sydney McLaughlin uppnådde ett spektakulärt nytt världsrekord i 400 m häck i sina NB-spikar, är deras spikar högt efterfrågade bland alla typer av sprinters.

Mitt namn är Djamila Böhm, Jag är tysk mästare i 400 m häck och det är klart att jag också ville testa den senaste NB-sprinten.

1

De två viktigaste aspekterna när jag väljer mina spikar: sulans vikt och skick

 

I båda presterar NB PWR-X Spike mycket bra: Tävlingsskon är superlätt och har en väldigt hård sula.

Naturligtvis är en kolfiberplatta också inbyggd i NB PWR-X Spike. Detta ger en extremt hård sula och en stel, lyhörd känsla under fötterna. Dessutom har tävlingsspetsen en FuelCell-mellansula med starka studsegenskaper som ger ökad energiåterföring vid varje steg. FuelCell-skummet trycker dig märkbart framåt under tempolopp.

Den ultralätta vävda ovandelen ger en bekväm passform vid första användning.

2

Perfekt för distanser från 60 - 400m med och utan hinder.

Spikarna är redan integrerade i unisexskon och har ett bra grepp. Totalt finns det sex spikar. Jag brukar gärna ha fler, men fler spikar finns inte i de flesta aktuella spikmodeller av olika märken.

Jag är en steglöpare, så jag trycker mycket för varje steg och har en bred steglängd av naturen. NB PWR-X Spike stödjer denna löpstil och är därför den perfekta spiken för mig från 60 - 400m - med och utan hinder.

Köp NB skon här!

 

 

 


PRODUKTRÅD