Registrera dig nu: Austrian Women's Run - We Run To Move

Registrera dig nu: Austrian Women's Run - We Run To Move

23. 3. 2022 3 min. läsning

#WeRunToMove - Objev ženskou energii na jedinečném ženském závodě, který se koná 22. května v nádherné Vídni.

#WeRunToMove - det är mottot för det 34:e ASICS Austrian Women's Run som kommer att äga rum den 22 maj. Med mer än 30 000 startande från nästan 100 olika nationer är det det största löparidrottsevenemanget för kvinnor i Europa. Ett lopp med endast kvinnor betyder atmosfär, styrka, motivation och mod!

I över 30 år har detta klassiska evenemang inom damlöparscenen handlat om mycket mer än löpning. Målet med det här kvinno-loppet är att få kvinnor och tjejer entusiastiska över sporten. Det handlar om erkännande och synlighet för kvinnor i alla aspekter av livet. Mottot #WeRunToMove 2022 visar att kvinnor kan göra skillnad: tillsammans på startlinjen för solidaritet, för tillsammans är kvinnor mycket starkare!

"Min strävan var att inspirera kvinnor och tjejer att springa. 34 år senare fortsätter jag att sträva efter detta mål", säger Ilse Dippmann, grundare och arrangör av Austrian Women's Race.

 

Alla kvinnliga löpare kan starta den 22 maj, antingen på 5km eller 10km. Dessutom kommer det att hållas ett 5km Nordic gång-lopp.

Gallery

5 km

Oavsett om du vill springa ditt första 5km lopp eller om du vill attackera ditt PB: 5km-banan är vacker och går genom Wien Prater, den är platt och leder genom grön natur. Du kommer att hejas på av musikband, publik och trumgrupper på vägen vilket ger en fenomenal atmosfär. 5km är också den internationella dambanan och huvudbanan i Austrian's Women Race.

Även om löpningen inte bara handlar om prestation, kommer det att finnas några supersnabba, starka kvinnor som visar vad kvinnliga löpare kan. Först och främst Gladys Chepkurui från Kenya, satte ett nytt banrekord på 5 km med 14:49 min förra året. I år vill hon förbättra sitt eget rekord och spinga ned mot 14:30 min.

Gallery

10 km

Är 5 km för kort för dig? Kör då på det dubbla! Anta utmaningen och låt den fantastiska atmosfären inspirera dig att springa ditt eget 10 km-lopp.

Gallery

5 km Nordic Walking

Du vill inte springa men ändå vill delata? Anmäl dig då till 5 km Nordic Walking loppet!

Vad väntar du på? Ta med dina vänner och registrera dig för Austrian Women's Run!

Klicka här för att anmäla dig!

1


TÄVLINGAR OCH ARRANGEMANG