END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter -- days --:--:-- Köp nu
RunMotion Coach - Börja 2022 på rätt sätt

RunMotion Coach - Börja 2022 på rätt sätt

5. 1. 2022 3 min. läsning

RunMotion Coach är den ledande, kostnadsfria coaching appen i Frankrike. Börja 2022 med oss. 

För att starta året på rätt sätt har TOP4RUNNING bestämt sig för att förena sina styrkor med RunMotion Coach och erbjuda dig personaliserad coachning för att du ska kunna nå dina träningsmål. Börja året med oss. 

Med koden TOP4RUNNING får du 1 månad gratis Premium prenumeration och möjligheten att delta i vårt community med över 200,000 idrottare. 

TESTA NU!

Vad är RunMotion Coach? 

RunMotion Coach är den ledande, kostnadsfria coaching appen i Frankrike, skapade av top tränare och löpare som är tillgängliga 24/7, för att ge dig en träningsplan och relevanta tips och råd. 

Ladda ned appen

Skräddarsydda och utvecklande träningsprogram 
Varje löpare har sin egna personaliserade träningsplan, framtagen utifrån varje individs erfarenhet, utgångspunkt och önskningar. Med andra ord: vilken nivå som helst, vilket mål som helst.  

Hur föddes den här idén? 

RunMotion Coach föddes mellan Guillaume & Romain ADAM. De hade fler och fler kompisar som ville dra nytta av träningsprogram för att förbereda sig för sitt första trail-lopp, för att springa under 3 timmar på marathon eller förbättra sin snabbhet... De ville skapa en service tillgänglig för så många människor som möjligt. RunMotion Coach är nu en stor aktör i den digitala coachningen i Frankrike och expanderar nu internationellt. 

Runmotion CoachBildtext: Guillaume (vänster) och Romain (höger) ADAM, medgrundare av RunMotion Coach och respektive  2h28 och 2h38 på marathon.

För vem?

RunMotion Coach är nu utvecklat för alla typer av löpare. På grund av tränarnas mångsidighet hittar du träningsprogram för både landsvägslopp och stigar.

Loppets mål: slutförande eller tidsmål
- 5km
- 10km
- Halv Marathon
- Marathon
- Trails
- Ultra-trails (från 80km till 160km)

Välmående mål
- Börja springa 
- Löpträna regelbundet
- Gå ned i vikt
- Sluta röka med hjälp av löpning 

Runmotion coach

Vilka är fördelarna?

Användarupplevelse: En relation med en digital tränare via automatiserade snabbmeddelanden (chatbot). Den här träningsappen är den enda som erbjuder detta.

RunMotion Coach ha integrerat idrottspsykologi genom att skapa möjligheten att välja personlighet på sin tränare: positiv, auktoritär eller filosofisk. 

Beräkningar av träningsfart baserat på en prestationsmodell utvecklad av en grupp från MIT och CNRS vilken Guillaume ADAM tillhört.

Språk: appen utvecklas internationellt och finns nu på Franska / Engelska / Spanska. 

FÅ DIN FÖRSTA PREMIUM MÅNAD GRATIS MED KODEN TOP4RUNNING
TESTA NU

Runmotion coach 3