END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter Köp nu
Senaste släppet: adidas Adizero Adios Pro 3

Senaste släppet: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. läsning

adidas Adizero Adios Pro 3 - Den nyaste och snabbaste Adidas tävlingsskon för långa sträckor, från halvmaraton till maraton, är här!

Den nya elitlöparskon från Adidas är äntligen här: Adizero Adios Pro 3!

Shoppa i T4R butiken här

Allt började med Peres Jepchirchirs världsrekord i Prag 2020 i Adios Pro 1. Sedan dess har löparskon kontinuerligt utvecklats med feedback från elitlöpare, vilket resulterat i Adizero Adios Pro 3 – för närvarande den snabbaste skon i Adizero-familjen för stora avstånd.

"Det är en ära att få snöra på sig och träna i den senaste Adizero-skon. Vi har förmånen att från första hand veta hur effektiv Adizero kan vara när det kommer till tid och prestation, så det har varit spännande att prova Adizero Adios Pro 3. Jag har verkligen känt hastigheten och dragkraften hos den här modellen. Jag hoppas att jag kan fortsätta att höja min prestationsnivå när jag fortsätter att träna och tävla i Adizero Adios Pro 3. – Amanal Petros, Adidas Atlete, tysk rekordhållare på halvmaraton och maraton.

1

Nyckelfakta

Adizero Adios Pro 3 är den ultimata tävlingsskon för långa sträckor från halvmaraton till maraton, gjord för att ta löpare till nästa nivå och slå rekord. Energyrods 2.0 i mellansulan på snabbskon ger en unik löpupplevelse. Ovandelen är extremt lätt och andas bra för optimalt stöd och snabbhet. Den superlätta skon väger bara 213g.

Gallery

Vad är nytt?

  • ENERGYRODS 2.0 - Carbon energy rods som tidigare var separata är nu en enda struktur för harmonisk styvhet. Inbäddad i mellansulan löper den parallellt med mellanfoten för att ge löparna  optimal energiåtervinning.
  • Lightstrike Pro foam – Mellansulan består av två nivåer av fjädrande Lightstrike Pro-skum, vilket ger löpare dämpning och energiåterbäring för att stödja dem på längre lopp, från halv- till helmaraton.
  • Ny ovansida - Ny lätt ovandel, designad för att vara redo för tävling och ge stöd åt idrottare där de behöver det som mest.
  • Kontinental gummisula – Hjälper löpare att hållla sig på rätt väg, silhuetten är byggd med en kontinental gummisula med grepp för att hjälpa löpare att hålla sig på rätt spår.
  • Gjord av delvis återvunnet material – Den här produkten är delvis gjord av en serie återvunna material – en lösning som hjälper adidas att fasa ut all ny polyester och hjälpa till att stoppa plastavfallet.

Håll ögonen öppna i Top4Running-butiken. Adizero Adios Pro 3 kommer att vara tillgänglig för köp väldigt snart!

Shoppa i T4R butiken här

3