Senaste utgåvan: ASICS Metaspeed Sky +

Senaste utgåvan: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. läsning

Den mycket efterlängtade Metaspeed Sky+ lanserades vid det briljanta ASICS Meta Time Trial-evenemanget i Malaga. Med en högre mängd ASICS turboskum och en optimerad karbonplatta är det den snabbaste skon i ASICS-universumet. Få all information om de nya nyckelfunktionerna här.

Den mycket efterlängtade Metaspeed Sky+ lanserades vid det briljanta ASICS Meta Time Trial-evenemanget i Malaga. Efter den framgångsrika lanseringen av Metaspeed Sky förra året och den vansinnigt positiva feedbacken, samlade ASICS in erfarenheterna från elitidrottare och använde deras feedback för att ytterligare förfina produktdesignen och göra Metaspeed Sky ännu snabbare. Metaspeed Sky+ är 205g lätt (mäns US storlek 9).

1

Vad är nytt?

MER TURBO.

Metaspeed Sky+ har en ännu högre mängd ASICS FF Blast™ Turbo-skum i framfoten. Så löparskon ger dig ännu mer energi och extra studs för varje steg du tar.

MER PROPULSION

Karbonplattan har modifierats för att öka din steglängd. Den optimerade plattpositionen, med mer skum under, förbättrar din löpekonomi och driver dig till ett nytt personbästa.

2

NYA NYCKELFUNKTIONER

Förbättrad passform: Den omdesignade ovandelen ger mer plats för tårna och bättre mellanfotshållning. Vi baserade den här uppdateringen på feedback och tester från elitidrottare.

MOTION WRAP™ MESH:  Det här lätta ovanmaterialet erbjuder avancerad andningsförmåga, komfort och en mer stödjande passform.

Uppdaterad mellansulgeometri: En ny geometri i framfoten hjälper till att kontrollera deformation samtidigt som den ger ett mer framdrivande steg.

Förbättrad dämpning: Denna sko har ca. 4 % mer FF BLAST TURBO™-skumteknik än den tidigare modellen.

Optimerad platt-positionering: Karbonplattan är placerad högre och plattare i mellansulan för att ge mer framdrivning för en Stride-Type löpare.

3

 


PRODUKTNYHETER