Top4Running anställer - Bli en del av vårt team!

Top4Running anställer - Bli en del av vårt team!

18. 5. 2023 2 min. läsning

Vill du vara med och forma framtiden för löparmarknaden i Europa?

Älskar du att springa lika mycket som vi gör? Lever du för laget? Är du en hungrig marknadsförare och ett kreativt sinne? Fortsätt sedan läsa och ansök till #gofastertogether med oss.

Vi är Top4Running - en specialiserad onlinebutik för löpning och friidrott. Vi finns för närvarande i 21 länder över hela Europa och driver våra egna butiker i Berlin och Prag. Dessutom är vi en dedikerad partner till flera friidrottsklubbar. Som ett ungt och dynamiskt företag främjar vi utvecklingen av digitala lösningar och försöker aktivt forma framtida marknader tack vare den senaste datadrivna tekniken.

Vår vision är att revolutionera löparmarknaden och att vara den första adressen för alla löpare när det kommer till löpning eller friidrott. För detta siktar vi på att bygga ett starkt varumärke med vårt varumärkesuppdrag "Go faster together" som vi arbetar med i kampanjer, sociala medier, innehåll och eventteam.

Som officiell återförsäljare av välkända varumärken som Nike, adidas, Asics, New Balance eller On Running, arbetar vi också nära våra partnermärken och utvecklar även våra egna marknadsföringskampanjer tillsammans med dessa partners.

Vi söker nya teammedlemmar till följande positoner: 

  • Brand manager campaign
  • (Senior) brand manager campaign
  • Brand manager events
  • Brand videographer
  • Team Sales Representative Germany 
  • Store Assistant Berlin

Jobportal

fdfefess


NYHETER FRÅN TOP4RUNNING