Top4Running Hub på världsmästerskapen i friidrott i Budapest

Top4Running Hub på världsmästerskapen i friidrott i Budapest

17. 8. 2023 9 min. läsning

Den mest spännande veckan i friidrottens värld närmar sig och vi ska göra den ännu bättre! Tillsammans med Nike arrangerar vi vår Top4Running Hub i hjärtat av Budapest med många aktiviteter under dagarna. Se vad vi har för oss och häng med oss till Budapest!

Den mest spännande veckan i friidrottens värld närmar sig och vi ska göra den ännu bättre! Tillsammans med Nike arrangerar vi vår Top4Running Hub i hjärtat av Budapest med många aktiviteter under dagarna. 

Det här är vad du kan se fram emot:


 • Hemligheter för att nå världsklassnivå av Paula Radcliffe

Expertspel med Nike-atleten Paula Radcliffe, legendarisk brittisk långdistanslöpare och världsrekordhållare i maraton. Ta reda på mer om Paula, hennes tankesätt och vad som krävs för att bli bäst i världen. Dessutom - 2 vinnare av spelet kommer att få ett pris på 200EUR voucher för Nike-produkter från Top4Running e-shop!

När: Fredag 25 augusti, kl. 12:30

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

 • Löpning med Paula Radcliffe & autografsession

Delta i vårt 6 km grupplöpning med Paula Radcliffe längs floden och testa Nike ZoomX Invincible 3. Löpningen kommer att ledas av Nike Running Coach Aaron. Det kommer att finnas olika tempogrupper, från fartfyllt tempo till sexigt socialt tempo. Efter loppet blir det autografskrivning med Paula på Top4Running Hub samt kaffe och croissanter för alla!

När: Fredag 25 augusti, kl. 14.15

Utfyll detta formulär för att anmäla dig till löpningen med Paula Radcliffe fredagen den 25 augusti kl. 14:15. En lätt 6 km löprunda kommer att ledas av Nike Running Coach Aaron. Under det här passet kan du testa Nike ZoomX Invincible 3.

 • Utvecklingen av Nike Spikes under de senaste 20 åren - och en smygtitt på 2024 

En Nike-produktexpert från huvudkontoret i Portland kommer tillsammans med spikskor som går tillbaka till 2004. Han kommer att berätta om utvecklingen av Nikes produkter för friidrott under de senaste 20 åren och ge en glimt av framtiden. Ta del av denna unika upplevelse och lär dig av en av mästarna inom Nike-produkter. Föreläsningen kommer att vara konfidentiell för deltagarna, så se till att du är med i gruppen. Vi avslutar med en frågesport om produkter för friidrott med möjlighet att vinna en kupong på 200 EUR för Nike-produkter från Top4Running e-shop!

När: Onsdag 23 augusti, kl. 15:30 - 16:30

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

Lördag 26 augusti, kl. 16.00-17.00

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

 • Spikskydd med Keyena One

Tillsammans med Maren Schiller välkomnar vi Coralie Gassama, före detta fransk professionell idrottare och även grundare av KEYENA, varumärket som skapade de första spikskydden i världen. 
Vid 20 års ålder, under en lång period av skador, utvecklade Coralie Gassama det tillbehör som hon behövde, precis som många andra idrottare. Hon är nu aktivt involverad i utvecklingen av friidrottsutrustning för att hjälpa idrottare att vara mer bekväma och fokuserade på sina mål. Delta i detta event och vinn ett Keyena KEY ONE spikskydd!

När: Onsdag 23 augusti, kl. 17.00-17.45

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

Lördag 26 augusti, kl. 18.00-18.45

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

 • Kvinnor i Track & Field 

Delta i vårt panelsamtal med kvinnliga experter om könsspecifika ämnen inom löpning och friidrott, under ledning av Maren Schiller, själv före detta idrottare. Maren är värd för en paneldebatt med fyra före detta och aktiva kvinnliga idrottare i världsklass. Var och en av dessa idrottare har sin egen unika historia som kvinna inom friidrott. Denna session kommer att vara mycket interaktiv, du har chansen att ställa frågor. Kom och ta chansen att få fler insikter från professionella kvinnliga idrottare och deras dagliga liv, och vinn Nike Aeroswift racing outfit!

När: Torsdag 24 augusti, kl. 11.00 - 12.30

Begränsat antal platser, anmäl dig nu!

 • Intervju med Richard Kilty och Meta Endurance

En annan professionell idrottare på Top4Running Hub kommer att vara Richard Kilty, 3x Europamästare inomhus på 60m, OS-silvermedaljör i Tokyo med 4x100m stafett och silvermedaljör vid världsmästerskapen i Doha med 4x100m stafett. Ta reda på mer om en av de snabbaste sprinterna i världen.

När: Onsdagen den 23 augusti, kl. 11.00-12.00

 • Slå Richard Kilty

Slå en av världens snabbaste sprinters. Tror du inte att du är tillräckligt snabb? Ta reda på det och visa dina färdigheter i Nintendo Switch 100 m-slaget. Dagens snabbaste 100-meterslöpare får en kupong på 200 euro till Top4Running e-shop!

När: Söndag 27 augusti, kl. 13.00-14.00

 • Top4Running Community-löpningar ledda av Nike-coachen Aaron

Delta i våra Community-löpningar och testa de berömda Nike ZoomX Invincible 3 - skor som är gjorda för att hålla ditt tempo samtidigt som de förebygger skador. Möt oss i Top4Running Hub före varje löprunda och säkra dina par skor! Vi bjuder på kaffe, croissanter och god stämning! Det kommer att finnas olika tempogrupper, från fartfyllt tempo till sexigt socialt tempo. 

Löpningarna leds av Nike Running Coach Aaron från Storbritannien, som för närvarande bor i Berlin och lär människor hur man springer, samt hjälper dem att upptäcka den bredare innebörden av rörelse. Aaron började som sprinter och avancerade långsamt till maraton och ultramaraton.

När: Torsdag 24 augusti, kl. 9.00

Fyll i detta formulär för att anmäla dig till Top4Running x TRC-loppet torsdag 24 augusti, kl. 9.00-10.00. En enkel 6 km löprunda kommer att ledas av Nike Running Coach Aaron. Under detta lopp kan du testa Nike ZoomX Invincible 3.

Lördag 26 augusti, kl. 9.00

Fyll i detta formulär för att anmäla dig till sightseeingloppet lördag 26 augusti, kl. 9.00-10.00. En lätt 9 km löprunda kommer att ledas av Nike Running Coach Aaron. Under detta lopp kan du testa Nike ZoomX Invincible 3.

 • Daglig yoga för löpare

Det bästa sättet att börja dagen är med ett yogapass utomhus med stretching och styrkefokuserade rörelser för att hjälpa till med fokus, balans och flexibilitet. Yogapassen på onsdag, torsdag och fredag leds av Yoga Coach Petra och passen på lördag och söndag leds av Yoga Coach Alexandra.

Möt oss på Top4Running Hub varje dag kl. 8.00. Yogamattor kommer att erbjudas, såväl som kaffe och croissanter för alla.

När: 

Onsdag 23 augusti, kl. 8.00  Fyll i detta formulär för att anmäla dig - begränsat antal platser!

Torsdag 24 augusti, kl. 8.00  Fyll i detta formulär för att anmäla dig - begränsat antal platser!

Fredag 25 augusti, kl. 8.00   Fyll i detta formulär för att anmäla dig - begränsat antal platser!

Lördag 26 augusti, kl. 8.00 Fyll i detta formulär för att anmäla dig - begränsat antal platser!

Söndag 27 augusti, kl. 8.00 Fyll i detta formulär för att anmäla dig - begränsat antal platser!

 • Världsmästerskapet Live stream

Heja på dina favoritidrottare med oss medan du njuter av en kall öl, drink, hamburgare eller sallad och mycket mer. Vi kommer att ta med stadionatmosfären till vår hubb. De första 30 personerna får en gratis ungersk öl, så se till att komma i tid!

När: Varje dag från kl. 19.00 till kl. 23.00 på Top4Running Hub. 

 • Meta Endurance X Top4Running expertpanel

Daglig nyhetsrunda om de senaste höjdpunkterna från världsmästerskapen. Tillsammans med Alex Filitti från Meta Endurance, Maren Schiller, Nike Coach Aaron, Robert Diez och många specialgäster som Paula Radcliff, Richard Kilty och många fler, kommer vi att diskutera dagens viktigaste händelser. Var med och diskutera med oss live.

När:

Onsdag 23 augusti, torsdag 24 augusti, lördag 26 augusti, söndag 27 augusti, kl. 14.30 - 15.00 

Fredag 25 augusti, kl. 13.45-14.15

Top4Running Hub ligger i Bálna Bisztró, Street Fővám tér 11-12, Budapest. Vi ses där!


TÄVLINGAR OCH ARRANGEMANG