END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter Köp nu
Vltava Run: Europas stafettlopp

Vltava Run: Europas stafettlopp

22. 3. 2022 2 min. läsning

Vltava Run. 12 členů týmu, 360 km dlouhá trasa, nespočet zážitků. Pojď zažít atmosféru tohoto jedinečného štafetového závodu!

Har du någonsin hört talas om Vltava Run? Nej? Då är det dags! Vltava Run är stafett-tävlingen i Europa. Varje år är startplatserna till loppet slutsålda inom 30 minuter. Spoiler: platserna är redan slutsålda i år också, så ditt deltagande får vänta ett år till.

1

Top4Running är en av huvudpartnerna till Vltava Run. Vi kommer att vara där med två ambassadörsteam och representera Top4Running-communityt. Evenemanget kommer att äga rum 13-15 maj. Den 360 km långa löprutten går tvärs över Tjeckien, start är i Šumava i södra delen av landet, mållinjen är i huvudstaden Prag. Den extremt långa rutten är uppdelad i sträckor på 10 kilometer.

Den leder längs stigar över landsvägar, genom Šumava nationalpark, förbi floder, genom skogar, över kullar med vacker utsikt, ner i dalar och genom historiska städer. Det springs på dagen, men även på natten - en unik upplevelse!

Gallery

Top4running vill att alla löpare ska kunna delta oavsett nivå och uppleva denna unika upplevelse. Därför kommer vi att bemanna våra 12-mannalag med ambassadörer på varierad nivå. 

Den officiella kollektionen kommer att lanseras av Craft och kommer att finnas exklusivt tillgänglig i Top4Running-butiken. Här får en första titt på de snygga löparkläderna:

Gallery