Go faster. Together. Lopp

Go faster. Together. Lopp

13. 9. 2021 4 min. läsning

I år kommer Top4Running springa fler kilometrar än någonsin förut eftersom att Black Team kommer att delta i flera olika internationella lopp, du kan också delta och springa tillsammans med oss. Fortsätt läsa för att ta reda på hur.

Halv Maraton Barcelona- 17.10.2021

Halv Maraton i Barcelona? Vi kommer vara där- kommer du? 

Registrera dig och upplev ett riktigt lopp igen tillsammans med oss. The Dreams Mitja Marató Barcelona erbjuder dig en otrolig möjlighet att utmana dig själv igen efter det här galna året, oavsett om det är att slå ditt personliga rekord eller att få uppleva din första löparutmaning någonsin. Vi kommer att vara där med en grupp löpare som strävar efter att springa snabbare, tillsammans, alla med våra egna mål. Vi kommer att resa från alla delar av Europa, men du kan känna igen oss eftersom att vi alla bär Black Team t-shirtar i enlighet med vår filosofi: Go Faster. Together.

Det här är det bästa halv maratonloppet i Spanien, och vi vill att också du ska vara bäst på de mål som du har satt upp. Vad väntar du på? 

Den 17 oktober, anta utmaningen! 
eDream half maraton Barcelona väntar på dig: 

Anmälan

Bästa urvalet av skor för det här loppet

Maraton Barcelona- 7.11.2021

Platsen där vi kommer att skriva historia. Olika löpare från hela Europa kommer att springa tillsammans med Top4Running´s egna farthållare för att nå sina stora mål: Go Faster. Together. 

Som Kipchogue under Breaking 2 utmaningen, kommer du att se flera farthållare som hjälper en löpare att nå sin stora dröm, och Barcelona är det optimala stället att göra det på. Det mest internationella stadsloppet som du kan springa, du kommer att se hela staden under loppets 42km och 195m, och upptäcka alla turistattraktioner där din oförglömliga insats kommer att belönas. 

Du kan också vara en del av Black Team under det här maratonloppet. Hur? Du kan springa "breakfast run" dagen innan loppet för att väcka kroppen tillsammans med oss, men du kan också springa hela maratonloppet hand i hand med oss. 
Vi kommer att springa i olika gruper med olika fart, men vilken fart det blir kommer du inte veta förrän några dagar innan loppet... I vilken fart springer du genom Barcelona? 

7 november, upplev Barcelona Maraton!
Zurich Maraton Barcelona väntar på dig. 
Anmälan

Bästa urvalet av skor för det här loppet

Maraton San Sebastián- 27.11.2021

Visste du att det här är det äldsta maratonloppet i Spanien och att det fortfarande är det snabbaste kvinnliga loppet? Vi ska ta reda på om det är sant. Vi letar efter snabba maratonlöpare som vill vara endel av vårt Black Team (kvinnor och män). San Sebastián, i norra Spanien, är det perfekta stället för dig att höja din ribba ytterligare. Föreställ dig en solid grupp löpare som kommer att stötta dig från början till slut, ett lopp där du aldrig är långt ifrån de professionella löparna. Absolut, det kommer att krävas en hel del träning... Men varför inte, join us! 

Vi letar efter löpare som har registrerat sig till det snabbaste maratonloppet i Spanien och vill vara en del av vårt lag, fullt utrustade av Top4Running med Top4running tend access, VIP start, tillgång till VIP uppvärmning och med tillräckligt mod för att sätta ett nytt personligt maratonrekord. 

Den 27 november väntar ditt nya maraton PB!
Zurich Marathon San Sebastián väntar på dig! 

Anmälan

Bästa urvalet av skor för det här loppet

Föregående
Nästa