pic

Om oss

Top4Running är hem för alla löpare. Oavsett om du springer på bana, i skog och spår eller i stan, kommer vi att utrusta dig med skor som passar just dina behov. Du hittar också en enorm samling av snygga funktionella kläder som gör löpningen ännu roligare. Naturligtvis erbjuder vi också annan utrustning, såsom ryggsäckar, väskor och populära träningsklockor. Och eftersom vi tror att kvalitet är viktigt, erbjuder vi endast den mest avancerade utrustningen av högsta kvalitet producerade av globala varumärken. Det garanterar vi!

Det finns massa anledningar till varför vi springer och en miljon olika sätt att njuta av löpning på. Oavsett om du försöker slå världsrekord eller bara springa för skojs skull, på banan eller i skogen, på egen hand eller med dina kompisar, regelbundet eller bara ibland, har vi alla en sak gemensamt - glädjen till att springa. Som ett erfaret team av löpare vet vi vad glädjen handlar om, vi vill öka den glädjen och dela den med alla. Få ännu fler av oss att springa, att fortsätta bli bättre och fortsätta njuta.

TOP4SPORTs historia

2010

Top4Sport etablerat. Början på vårt samarbete med Nike

2011

Top4Sport etablerat. Början på vårt samarbete med Nike

2012

Specialiserad 11teamsports onlinebutik lanserades

2013

Top4Running och Top4Fitness-onlinebutiker lanserades

2014

Top4Football-butiken öppnades i Prag, den mest moderna butiken i Centraleuropa som specialiserat sig på fotboll. Samarbete med över hundra klubbar från första ligan till det regionala mästerskapet.

2015

Expansion till Slovakien. Top4Football-butiken öppnade i Bratislava. Premium Top4Running-butiken öppnade i Prag. Samarbete med Tjeckiska friidrottsförbundet inrättat.

2016

Blev en partner för det slovakiska fotbollslandslaget

2017

Expansion till Ungern och Rumänien. Samarbete med sju fotbollslag i första ligan i Tjeckien och Slovakien.

2018

Expansion till Tyskland, Österrike och Spanien. Top4Street online-butik lanserades.

2019

Top4Sport blir stolt medlem av 11TeamSports Group, den största fotbollsspecialisten i Europa

Butiker