Vår Brand Credo: Go Faster. Together.

Vår Brand Credo: Go Faster. Together.

2. 8. 2021 3 min. läsning

Snabbare genom gemenskapens styrka.

2021 är vårt år, Top4Running -året. Vi vill visa alla löpare där ute vilka vi är och vad vi tror på. Det är dags att uttala sig om oss som varumärke. 

Varför? För vi är inte bara ännu en butik. Vi är olika. Eftersom vi brinner för löpning, bryr vi oss om löpare och tror på vår kraft att stödja löpare till fullo - inte bara med redskap utan med magin att vara en del av vårt team. 

 

Vi pratar om löpning. Vi samlar alla löpare - från vägen, till banan, från en olympisk atlet till en blivande löpare. Oavsett om det är att hantera en lerig eller en brant stig, knäcka hastighetsintervaller på banan eller behärska din dagliga vägträning. Vi är där för att stödja dig, var som helst och när som helst eftersom vi verkligen tror på teamets kraft. Vi vet att varje löpare är unik men vi har alla ett gemensamt mål och det är att bli snabbare. 

fesfe

Vår varumärkeskampanj förmedlar detta enkla budskap: Vi förenar löpare från de olika disciplinerna (väg, spår, spår) och länder (Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike, Österrike) och att den gemensamma makten, laget, är den kraft som tillåter varenda löpare att gå snabbare.

Vi vill bjuda in alla löpare där ute att följa med oss och våra ambassadörer på denna resa. Det bästa alternativet kanske inte längre är att följa din väg ensam, det bästa alternativet är att springa som ett lag. Vi ger dig inte bara de bästa skorna och tävlingstankarna, vi är en gemenskap av läkare, näringsläkare, tränare och experter och vi vet att endast teamets stöd har förmågan att göra dig snabbare. Vi kommer alltid att vara där för att stödja dig till nästa nivå.

Följ med på resan #GoFasterTogether

Instagram