MID SEASON SALE- Spara upp till 60% på utvalada varor KÖP NU
Den nya Nike-teamkollektionen - exklusiv på Top4Running

Den nya Nike-teamkollektionen - exklusiv på Top4Running

16. 2. 2021 2 min. läsning

Utrusta dig själv och ditt team professionellt för nästa tävling

Vet du det problemet som upplevs av professionella idrottare, som är utrustade med den coolaste och moderna utrustningen, allt för att känna hur de tappar sekunder eller centimeter eftersom de inte känner sig bekväma i sina tävlingskläder?

Vi löser problemet med att presentera den nya Nike-teamkollektionen, som endast finns på Top4Running!

“Kläder gör mannen"-och idrottsman! Med den nya Nike-teamkollektionen kan du äntligen ta dina tävlingskläder till nästa nivå! 

Endast här på Top4Running erbjuder vi dig helt nya Nike-kläder i många olika färger precis i tid för det olympiska året - det finns säkert något för din klubb också! 

Kolla in nu!

Vi kunde redan övertyga Nele Weßel, Tysk vicemästare U20 på 800 meter, och Julius Lawnik, 3: e vid EM och flera gånger tysk mästare på 1500 meter, av deras nya kläder och vinn dem över för en shoot!

Medan Nele är särskilt övertygad om materialets kvalitet, säger Julius rakt upp det "är det bästa lagkläder jag någonsin har haft!“ 

feeffd

Men oavsett om du springer, springer, hoppar eller kastar - vi har rätt stilar för varje disciplin, storlek och preferens! Gå bara till och sätt ihop ett paket för dig och ditt team eller låt våra experter råda dig gratis.

Köp nu!

På begäran kan kläderna också skrivas ut med klubblogotypen eller andra enskilda föremål! 

Om du har några frågor är vi personligen på plats vid ett stort antal mästerskap och kan nås när som helst via e-post: sales@top4sport.com från måndag till söndag!