SUMMER SALE- Tusentals rabatterade produkter med upp till 60 % rabatt KÖP NU
35th ASICS Austrian Women's Run - Registrera dig nu!

35th ASICS Austrian Women's Run - Registrera dig nu!

20. 4. 2023 3 min. läsning

Det 35:e upplagan av ASICS Austrian Women's Run kommer att äga rum den 4 juni 2023. Registrera dig nu och upplev det största damloppet i Europa.

I år kommer ASICS Austrian Women's Run (AÖFL) återigen att äga rum i parken Prater i Wiens och det under mottot #WeRunToMove. Med över 20 000 startande från nästan 100 olika nationer är det det största löparevenemanget för kvinnor i hela Europa. ASICS Austrian Women's Run står för atmosfär, motivation och mod!

Klicka här för att registrera dig!

35 år tillbaka har denna löparklassiker för kvinnor betytt mycket mer än bara löpning. Målet med Women's Run är att inspirera kvinnor och tjejer till löpning. Det handlar om acceptans och synlighet av kvinnor inom livets alla områden. Kvinnor kan göra skillnad – tillsammans.

AAWR2023"Mitt uppdrag var att få kvinnor och flickor entusiastiska över att springa. 35 år senare fortsätter jag att sträva efter detta mål", säger Ilse Dippmann, grundare och arrangör av AÖFL.

All female runners can take part on June 04th 2023 over 5 or 10km. In addition, there will be 5 km Nordic Walking.

Alla kvinnliga löpare kan delta den 4 juni 2023 antingen i 5 eller 10 km. Dessutom blir det 5 km Nordic Walking.

AAWR 2023

5km

Oavsett om du vill springa dina första 5 km eller om du vill satsa på ett nytt PB är 5 km-banan är en vacker löparbana genom Wien Prater, den är platt och leder genom grön natur. Du kommer att hejas på av band, publik och trumslagare på vägen som ger en fenomenal atmosfär. 5 km är också den internationella dambanan och huvudbanan för AÖFL.

Även om loppet inte bara handlar om prestation, kommer endel elit kvinnor att visa vad de går för . Först och främst Gladys Chepkurui från Kenya, som satte banrekord över 5 km med 14:49 min år 2021.

AAWR2023

10 km

Är 5 km för kort för dig? Kör då den dubbla distansen! Anta utmaningen och låt den härliga atmosfären inspirera dig att springa 10 km.

5 km Nordic Walking

 

Vill du inte springa men ändå delta? Anmäl dig då till 5 km Nordic Walk tillsammans med dina vänner! Så vad väntar du på?

Ta med dina vänner och registrera dig fram till 26.04.2023 för ASICS Austrian Women's Run 2023!

Klicka här för att registrera dig!

Gallery

I år är Top4Running återigen partner till ASICS Austrian Women's Run. Under löphelgen från 3 juni till 4 juni 2023 hittar du alla delar av den senaste ASICS-kollektionen i försäljningstältet på Festwiese.

 

Vi ser fram emot att träffa dig på plats! 


TÄVLINGAR OCH ARRANGEMANG