END OF SEASON SALE! Välj bland 5000 produter -- days --:--:-- Köp nu
Valencia Marathon 2022 Sammanfattning

Valencia Marathon 2022 Sammanfattning

12. 12. 2022 2 min. läsning

Den 4 december njöt vi återigen av en fantastisk tävlingshelg med våra ambassadörer. Spanien var landet och Valencia staden för löpning. Läs vår sammanfattning av det fantastiska Valencia Marathon 2022.

Varför vill alla professionella löpare springa Valencia Marathon? Självklart att gå snabbare. En av de snabbaste banorna i Europa, där alla vill slå sna Marathon PBn.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

Vi landade med en stor grupp av våra ambassadörer som var redo att möta ännu en stor utmaning - Valencia Marathon 2022.

För att starta denna fantastiska resa gjorde vi en Shake Out Run genom Valencia tillsammans, lärde känna staden bättre och delade maratonatmosfären med alla löpare här ute.
Valencia Marathon 2

Ready - Set - Go 

Bara några timmar senare var dagen vi väntat på här! Maratonloppet precis runt hörnet och om du inte är nervös är du inte redo... men det var vi! Klockan 8:15 startade de snabbaste löparna att ge sitt bästa och som vi vet: på ett maraton kan allt hända! Men våra ambassadörer njöt av varje kilometer och kämpade för att nå ett nytt personbästa!

Valencia Marathon 3

Valencia - Den snabbaste staden i Spanien

Kelvin Kiptum vann herrloppet på 2:01:52
Men det är inte allt: tredje snabbaste mannen i världen, nytt banrekord vid Valencia Marathon och den snabbaste maratondebuten någonsin. Bara wow! I damloppet vann Amane Beriso också med en tid i världsklass (2:14:57).

Valencia Marathon 4Sanningen är: Om du letar efter perfekt väder för ett maraton i december och en platt, snabb bana där du kan slå ditt personbästa, är Valencia Marathon ditt lopp.

Kolla in mästarnas skor

Se modeller